Hondenhotel Natte Neuzen is gespecialiseerd in kleine rassen

Wij hebben geen kennels of hokken zoals in de meeste dierenpensions. De hondjes die bij ons op vakantie komen verblijven gewoon in huis en hebben ook onze goed omheinde tuin ter beschikking.  

Een goede sociale omgang met soortgenoten is dus wel een vereiste om uw hondje bij ons op vakantie te brengen.

Enkel om te eten worden onze gasten apart gezet. Zo zijn we zeker dat elke hond zijn eigen portie binnen krijgt en dat er ook geen onderlinge ruzie ontstaat.

Om darmproblemen tot een minimum te beperken, vragen wij wel de eigen voeding van uw hond mee te brengen. Voorzie altijd enkele extra porties om problemen te vermijden. Ook voor eventuele medicatie vragen wij u hiervan eveneens voldoende te voorzien.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje voor uw troeteldier, reserveer dan tijdig, vooral voor een verblijf in de schoolvakanties !

Openingsuren

U kunt uw hond binnenbrengen of afhalen op volgende uren:

Weekdagen: tussen 9u00 en 19u00 - enkel op afspraak

Zaterdag, zon- en feestdagen: van 10u00 tot 11u00

25/12 en 01/01: is het niet mogelijk om honden te brengen en/of op te halen !

Prijs hotel23 euro per dag buiten de schoolvakanties en 28 euro per dag tijdens de schoolvakanties.

Enkel na ontvangst van uw voorschot op rekeningnummer BE 56 7330 1175 2588 (KREDBEBB) is de reservering definitief en betekent ook dat u akkoord gaat met de verdere betalings- en annulatievoorwaarden die u terug kunt vinden in ons contract onder rubriek 9.6 op onze website.

OPGELET !

Wij nemen geen ongecastreerde reuen en teven aan.

Contract

Gelieve ons contract reeds thuis af te printen , grondig door te lezen en ingevuld mee te brengen naar ons hondenhotel bij het binnen brengen van de hond.

U kan dit contract HIER downloaden.

Medicatie

Als uw hondje medicatie nodig heeft, brengt u die mee. Wij zorgen voor een correcte toediening.
Noteer op de informatiefiche welke medicatie we moeten geven, op welke tijdstippen en in welke hoeveelheid.

Schrijf de naam van uw hond op de verpakking indien mogelijk.

Vaccinaties

Uw hond moet minstens 14 dagen voor de aanvang van zijn vakantie ingeënt zijn tegen parvo, hondenziekte, kennelhoest, hepatitis contagiosa canis en influenza. Ook vragen wij om uw hond preventief te behandelen tegen vlooien en teken. Dit is in de eerste plaats belangrijk voor de gezondheid van uw hond, maar voorkomt ook besmetting van andere dieren ! Indien wij merken dat uw hond toch vlooien of teken heeft tijdens zijn verblijf geven wij hem zelf een behandeling en worden de kosten doorgerekend aan het baasje. Vergeet het Europees paspoort (vaccinatieboekje) van uw hond niet mee te brengen zodat we kunnen nakijken of alles in orde is. Dit boekje blijft in ons bezit tijdens het verblijf.

Dierenarts

Indien uw hondje ziek wordt tijdens zijn verblijf zullen we al het mogelijke doen om uw hondje te helpen. De dierenarts verbonden aan het hotel is voor ons 24u op 24u bereikbaar en heeft zijn praktijk slechts op enkele km. afstand van onze deur. Bij ernstige ziekte zal hij steeds contact opnemen met uw eigen dierenarts om het verloop van de behandeling te bespreken. Vul daarom zeker het telefoonnummer van uw dierenarts in op onze informatiefiche ! Dierenartskosten worden door ons vooruit betaald en zullen verrekend worden bij het ophalen van uw hond.

Onze dierenarts: Dr. J. Peeters,
Lange Eerselstraat 12, 2200 Herentals
(014/724064)

Eigen materiaal

Om darmproblemen tot een minimum te beperken, vragen wij wel de eigen voeding van uw hond mee te brengen. Voorzie altijd enkele extra porties om problemen te vermijden. Ook voor eventuele medicatie vragen wij u hiervan eveneens voldoende te voorzien.

Omwille van hygiënische redenen vragen wij u geen eigen zaken (deken, mand, speelgoed) mee te brengen. Hiervan hebben wij zelf meer dan voldoende beschikbaar.